5 eenvoudige uitspraken over Laserontharing UitgelegdGedurende het intakegesprek wordt uitgelegd op welke manier u zichzelf perfect op de behandeling kunt voorbereiden. Zo kan zijn het bijvoorbeeld ook niet gewenst om voor een behandeling te epileren en/ofwel te waxen. Vanaf 6 tot 8 weken vanwege een verzorging kan u beter nauwelijks toepassing verdere betreffende een zonnebank produceren en doek voorkomt u langdurige blootstelling met natuurlijk zonlicht.

Laserontharing is geen stressvolle behandeling. De techniek en hardware zijn speciaal ontwikkeld wegens het ontharen en hebben nauwelijks bijwerkingen. De warmte mag lijden tot tijdelijke pigmentverschuivingen. Laserontharing heeft als positieve bijwerking het een structuur aangaande de huid verbetert.

Teneinde zeker te zijn het een groot deel van de ook niet-behandelde haarzakjes voor een volgende treatment wel in een groeifase kan zijn, hanteren we een rustperiode over ongeveer 6 tot 8 weken tussen de laserontharingen.

Bijna alle mannen en dames welke hinder beschikken over over overtollige lichaamsbeharing, mogen betreffende laserontharing behandeld geraken. Voor cliënten betreffende ons groot verschil tussen hoofdhaar- en teint zit de laserontharing het beste.

Een laser bezit alleen effect op de haarzakjes die in de groeifase bestaan, omdat er dan genoeg melanine kan zijn om het laserlicht op te nemen.

En daar juist de melanine dit laserlicht absorbeert, zit die manier effectiever voor mensen betreffende donkerbruin of zwart haar. Betreffende onze Nd: YAG-Laser kan zijn de treatment aangaande ons donkere huid wel geoorloofd.

Een laserontharing treatment is door de meeste hier mensen ook niet mits pijnlijk beleven. U kunt een prikkelend tot tintelend gevoel waarnemen.

Bij iedere verzorging worden haarzakjes verslapt en vernietigd. Na gemiddeld 3 tot vier behandelingen geraken echte resultaten zichtbaar omdat ‘kale’ plaatsen op een huid voortkomen.

Daar bestaan bepaalde vragen welke veelal terugkomen over laserontharing. De meeste voorkomende vragen hebben we wegens u in het onderstaande totaalbeeld opgesomd. Achter de vragen staan heerlijke en bondige antwoorden.

Permanent ontharen vervaardigd een eind met scheren, harsen, epileren of waxen betreffende aanwezige lichaamsbeharing. Laserontharing kan zijn permanent, zodat u dan ook iedere dag verzorgd voor de dag komt.

Dit kan zijn ons tijdelijke reactie welke vanzelf verdwijnt. De huid wordt gekoeld om een mogelijkheid op ons reactie te reduceren. Na een tot twee weken na een laserontharing kan u dan ook gadeslaan dat de behandelde hoofdharen uit de huid groeien. Het kan zijn geoorloofd teneinde de hoofdharen te scheren.

Laserontharing wordt buiten verdoving uitgevoerd. U kunt een behandeling mits gevoelig tot enigszins pijnlijk ervaren. Tijdens de behandeling is gekoeld betreffende koude lucht, opdat de treatment echt te verdragen is. Het gevoel is regelmatig omschreven alsof daar een elastiekje anti de huid aantikt.

Een duur betreffende een behandeling varieert betreffende 5 minuten tot 5 uur, het is afhankelijk over het te veven gebied. Na een treatment wordt het gebied ingesmeerd betreffende rustgevende crème. Behulpzame feiten over de treatment en wat u daarop kunt verwachten vindt u dan ook bij wegens- en nazorg.

De zorgverzekeraar kunt u dan ook exact vertellen op die vergoeding u dan ook recht heeft. Laserontharing kan middels de aanvullende zorgverzekering compleet of gedeeltelijk vergoed worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *